صبحانه آسانی که سطح کلسترول بد را کاهش می دهدکلسترول بد می تواند شریان ها را مسدود کند و منجر به بیماری های قلبی عروقی شود؛ نتایج تحقیقات نشان می دهد که خوردن جو دوسر، سطح کلسترول بد را در بدن کاهش می دهد. به نقل از سایکولوژی، جو دوسر منبع غنی از بتا گلوکان، فیبری است که طیف وسیعی از فواید با خود به همراه دارد. با این حال، ممکن است دریافت مقدار توصیه شده فیبر جو دوسر فقط از بلغور جو دوسر دشوار باشد. در عوض، محققان سبوس جو دوسر را توصیه می کنند زیرا مقدار بتا گلوکان آن دو برابر است. سبوس جو دوسر به عنوان غلات موجود است همچنین در برخی از محصولات پخته شده نیز وجود دارد. نتایج حاصل از این تحقیق شامل بررسی 58 کارآزمایی بالینی شامل تقریباً 4000 نفر است. این مطالعات تأثیر رژیم غذایی غنی شده با جو دوسر را بر کلسترول LDL (یا کلسترول بد)، کلسترول غیر HDL و آپولیپوپروتیین ب بررسی کردند. آپولیپوپروتیین ب یک لیپوپروتیین است که کلسترول بد را از طریق خون منتقل می کند. دکتر ولادیمیر ووکسان که این مطالعه را رهبری کرد، نتایج تحقیق را چنین توضیح داد: رژیم غذایی غنی شده با حدود 3. 5 گرم فیبر بتا گلوکان در روز از جو دوسر به طور متوسطی کلسترول LDL همچنین غیر HDL و آپولیپوپروتیین ب را در مقایسه با رژیم های کنترل بهبود می بخشد. برچسب ها: |
آخرین اخبار سرویس: |