مزیت شگفت انگیز فلفل دلمه قرمز و ارزش غذایی آنفلفل دلمه قرمز نسبت به فلفل دلمه سبز طعم شیرین تری دارد و منبعی عالی برای تامین ویتامین آ و ویتامین ث مورد نیاز روزانه محسوب می شود. - به طور کلی فلفل دلمه حاوی مقدار بالای فیبر ، ویتامین های گروه ب و آهن است. فلفل دلمه قرمز منبع خوبی از ویتامین آ ، ویتامین ث ، ویتامین ب 6 ، ویتامین ای ، ویتامین کا ، فولات و پتاسیم است. فلفل دلمه قرمز منبع ویتامین ث مقدار ویتامین ث در فلفل قرمز نسبت به سایر رنگ ها بیشتر است. یک عدد فلفل دلمه قرمز میتواند دو برابر ویتامین ث مورد نیاز بدن را تامین کند در حالی که فلفل دلمه زرد نصف این مقدار ویتامین ث دارد. از این رو فلفل دلمه قرمز یکی از مواد غذایی است که در بهبود سریعتر عفونت ها ، ترمیم زخم ها و جراحات پوست ، تولید بیشتر کلاژن در پوست ، غضروف ها و مفاصل ، سلامت استخوان و دندان ، استحکام و انعطاف پذیری عروق خونی موثر است. فلفل دلمه ای قرمز منبع آنتی اکسیدان مقدار آنتی اکسیدان های فلفل دلمه قرمز بالاتر از سایر رنگ ها است . لیکوپن که عامل رنگ قرمز فلفل دلمه است یک آنتی اکسیدان بسیار قوی محسوب می شود. اگر فلفل دلمه را به صورت کبابی یا گرم مصرف کنید ، آنتی اکسیدان لیکوپن بهتر جذب بدن می شود. مواد معدنی موجود در فلفل دلمه قرمز مواد معدنی موجود در فلفل دلمه ای قرمز بسیار متنوع هستند از جمله کلسیم ، آهن ، منی برچسب ها: |
آخرین اخبار سرویس: |