خواص متفاوت فلفل هافلفل تند و سیاه در مقایسه با سایر انواع آن، طبع گرم تری دارد و قوی تر است و حرارت زیادی تولید می کند، به همین خاطر کارشناسان طب سنتی توصیه می کنند فلفل سیاه همراه غذاهای سرد و نفاخ خورده شود تا از سردی و مضرات آنها کاسته شود - در این مطلب به بررسی خواص فلفل سیاه و فلفل دلمه ای میپردازیم، کدام فلفل خاصیت بیشتری دارد؟ و در مصرف کدام نوع فلف نباید زیاده روی کرد. فلفل یکی از پرطرفدارترین گیاهانی است که به صورت چاشنی یا ادویه در فرهنگ های مختلف و غذاها و سالادهای گوناگون مورد استفاده قرار می گیرد. در کشور ما نیز مانند سایر کشورها فلفل ها از انواع ملایم تا بسیار تند کشت می شوند و در تهیه غذاها از آنها استفاده می شود. در این مقاله به سوالاتی که درباره فلفل در ذهن دارید، پاسخ خواهیم داد و به شما می گوییم کدام نوع فلفل خاصیت بیشتری دارد. خاصیت کدام فلفل بیشتر است؟ فلفل ها دارای انواع مختلفی هستند اما خاصیت انواع فلفل ها از فلفل سیاه و قرمز گرفته تا فلفل دلمه ای هایی با رنگ های متفاوت (قرمز، سبز، زرد، نارنجی و حتی سیاه) و فلفل سبزهای تند و شیرین، تفاوت چندانی با هم نمی کند و برخلاف باور عموم فلفل های شمشیری سبز رنگ در مقایسه با انواع فلفل های سیاه و دلمه ای خواص بیشتری ندارند. برچسب ها: |
آخرین اخبار سرویس: |