سهم شرکت های دانش بنیان از طعم دهنده های طبیعی افزایش می یابدبه گزارش سایت قطره و به نقل ازگروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، اسانس ها یا طعم دهنده ها علاوه بر این که طعم و بوی مواد غذایی را افزایش می دهند؛ خاصیت آنتی باکتریال دارند و بوی بد برخی مواد را هم از بین می برند. - بازار بومی تولید عطر و طعم دهنده های طبیعی با استفاده از نوآوری و فناوری رونق می گیرد تا ارزش افزوده این صنعت در کشور افزایش یابد. به گزارش سایت قطره و به نقل ازگروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، اسانس ها یا طعم دهنده ها علاوه بر این که طعم و بوی مواد غذایی را افزایش می دهند؛ خاصیت آنتی باکتریال دارند و بوی بد برخی مواد را هم از بین می برند. این مواد در دنیا بازار بزرگی را به خود اختصاص داده و رونق دارند. در ایران هم حاشیه سود صنعت عطر و طعم دهنده ها به دلیل تنوع بالای این محصولات؛ بالا است و به دلیل مضرات بالای مواد شیمیایی، بازار به سمت تولید و استفاده از طعم دهنده های طبیعی سوق یافته است. بر همین اساس تولید بومی این محصولات می تواند توجیه اقتصادی خوبی برای کشور داشته باشد. اتفاقی که با انتشار فراخوان پذیرش طرح های فناورانه در زمینه صنایع عطرسازی و طعم دهنده های طبیعی توسط ستاد توسعه علوم و فناوری های گیاهان دارویی و طب سنتی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری منتشر شده است تا شرکت های دانش بنیان برای تولید این محصولات به میدان بیایند. برچسب ها: |
آخرین اخبار سرویس: |