مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 2 مهر 1401 ساعت 11:422022-09-24پزشكي

فوت و فن پخت پاستا به روش ایتالیایی


امروزه پاستا یکی از غذاهای محبوب و پرکاربرد در تمام جوامع است و با انواع سس سرو می شود.

- گرچه پخت این غذا مشکل نیست و در زمان کوتاهی آماده می شود اما توجه به فوت وفن پخت را نباید فراموش کرد تا از طعم آن لذت برد.

در ادامه این مطلب، به نکاتی اشاره خواهیم کرد که در بهبود طبخ این غذا اثرگذار هستند که به ترتیب عبارتند از: انتخاب مواد باکیفیت گرچه این توصیه بدیهی به نظر می رسد اما همیشه باید مورد توجه باشد زیرا تاثیر جدی در طعم و مزه غذا دارد.

هنگام خرید دقت کنید که مدت زیادی از تهیه و بسته بندی پاستا نگذشته باشد.

همچنین، بهتر اینکه پاستا با آرد سمولینا انتخاب شود.

در مورد روغن نیز باید دقت داشت زیرا روغن زیتون فرابکر بهتر از روغن گیاهی خواهد بود.

پرهیز از پخت طولانی مدت توصیه دیگر برای اینکه پاستا طعم دلچسبی داشته باشد آن است که نباید بیش ازحد بپزد.

یکی از اشتباهات رایج این است که پاستا پس از پخت کامل آبکش می شود در حالی که آغشته شدن با سس موجب نرمی پاستا خواهد بود.

ایتالیایی ها پاستا را زمانی که کمی خشک است، آبکش می کنند تا حالت خمیری پیدا نکند.

سس متناسب با پاستا نوع سس در طعم پاستا تاثیر دارد و باید مکمل غذا باشد.

سس های با پایه گوجه فرنگی با بیشتر انواع پاستا همخوانی دارد اما سس های با پایه خامه برای انواع پاستا ظریف مناسب است.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

فوت و فن پخت پاستا به روش ایتالیایی

فوت و فن پخت پاستا به روش ایتالیایی