رد پای مصرف ماهی در سلامت پیریبر اساس نتایج مطالعه اخیر منتشر شده در مجله پزشکی آکادمی عصب شناسی آمریکا کسانی که در دوران میان سالی غذاهای سرشار از اسیدهای چرب امگا سه مصرف می کنند، در مقایسه با آن هایی که این کار را نمی کنند، توانایی تفکر بالاتری دارند. اسیدهای چرب امگا سه ممکن است منجر به ساختار بهتر مغز شود. به نقل از ارث، دکتر کلودیا ساتیزابال، از نویسندگان این مطالعه و از مرکز علوم بهداشت دانشگاه تگزاس در سن آنتونیو، اظهار کرد: بهبود رژیم غذایی یکی از راه های ارتقاء سلامت مغز است. اگر مردم بتوانند انعطاف پذیری شناختی خود را بهبود بخشند و با برخی تغییرات ساده در رژیم غذایی خود از زوال عقل جلوگیری کنند، این موضوع می تواند تاثیر زیادی بر سلامت عمومی آنان داشته باشد. نتایج این مطالعه نشان می دهد حتی مصرف اندک امگا سه ممکن است برای حفظ عملکرد مغز کافی باشد. مطابق با دستورالعمل های رژیم غذایی انجمن قلب آمریکا مصرف حداقل 2 وعده ماهی در هفته برای بهبود سلامت قلب و عروق میزان استاندارد این مصرف است. محققان این تحقیق را روی 2183 شرکت کننده با میانگین سنی 46 سال انجام دادند. کارشناسان سطوح اسیدهای چرب امگا سه را اندازه گیری کردند؛ اسکن های مغزی انجام دادند و مهارت های تفکر را آزمایش کردند. برچسب ها: |
آخرین اخبار سرویس: |