طرز تهیه دمی گوجه؛ غذای سنتی و خوشمزه ایرانیدمی گوجه یکی از غذاهای سنتی و خوشمزه ایرانی است که در کنار سالاد شیرازی ترکیب بسیار جذابی می شود. - طرز تهیه دمی گوجه برای 4 نفر برای طرز تهیه دمی گوجه برای 4 نفر برنج را بشویید و با کمی اب و نمک به مدت نیم تا 1 ساعت بگذارید خیس بخورد. برنج هر چه کهنه تر باشد مدت زمان بیشتری نیاز به خیساندن دارد. پیاز را پوست گرفته و نگینی خرد کنید و با کمی روغن داغ در قابلمه تفت دهید تا سبک شود. زردچوبه ، نمک و فلفل را اضافه کرده تفت دهید. سیب زمینی را پوست گرفته ، نگینی خرد کرده و دو سوم آن را به پیاز اضافه کرده و تفت دهید تا سرخ شود. سپس رب گوجه را اضافه کنید و تفت دهید . گوجه فرنگی را در غذاساز پوره کنید و به مواد اضافه نمایید تا بجوشد و آبش کشیده شود. برنج خیسانده را به مواد اضافه کنید، اگر آب کافی نبود به اندازه ای که یک بند انگشت بالاتر از مواد قرار بگیرد ، به قابلمه آب اضافه کنید و اجازه دهید برنج روی حرارت متوسط بپزد و آبش کشیده شود. در کف قابلمه ای دیگر روغن ، نمک و زردچوبه بریزید و یک سوم سیب زمینی ها را کف قابلمه پهن کنید. برنج که آبش کشیده شده را داخل قابلمه دیگر خالری کنید و دم کنی بگذارید و یک ساعت زمان بدهید تا برنج روی حرارت ملایم دم بکشد. برچسب ها: |
آخرین اخبار سرویس: |