| شنبه، 23 مهر 1401 ساعت 18:022022-10-15پزشكي
محققان دریافتند که محدود کردن کربوهیدرات دریافتی و جایگزینی آن با چربی یا پروتیین حیوانی باعث افزایش خطر مرگ می شود، اما جایگزین کردن کربوهیدرات دریافتی با چربی و پروتیین گیاهی با کاهش خطر مرگ همراه است.
- برچسب ها: |
آخرین اخبار سرویس:
|
ارتباط کربوهیدرات دریافتی با خطر مرگ ومیر
ارتباط کربوهیدرات دریافتی با خطر مرگ ومیر
همه حقوق این سایت برای قطره محفوظ است. قطره مسئولیتی در قبال محتوای مطالب ندارد.
تمامی خدمات این سایت، حسب مورد دارای مجوزهای لازم از مراجع مربوطه می باشند و فعالیت های این سایت تابع قوانین و مقررات جمهوری اسلامی ایران است.