طرز تهیه کیک به؛ عصرانه خوشبوی پاییزیکیک به یکی از انواع کیک های میوه ای است که به دلیل داشتن میوه به در ترکیباتش بافتی لطیف و عطر و بوی بسیار دلچسبی دارد. - کیک ها از جمله دسر ها و عصرانه های خوشمزه و دلپذیر در سراسر دنیا هستند که در انواع میوه ای، خامه ای، شکلاتی، پنیری و. تهیه می شوند که هرکدام طرفداران خاص خود را دارند. کیک به ازجمله کیک های میوه ای است که برای تهیه آن از میوه به تازه استفاده می شود و به همین دلیل عطر و طعم بسیار دلپذیری دارد. در این فصل که میوه به کم کم از راه می رسد، مناسب ترین زمان برای پخت این کیک خوشمزه و خوشبوست؛ پس دست به کار شوید. در ادامه این مطلب طرز تهیه کیک به همراه با نکات مهم و فوت و فن های پخت کیک در منزل تقدیم به شما کاربران گرامی خواهد شد. مواد لازم برای تهیه کیک به آرد سفید قنادی: 2 لیوانتخم مرغ: 3 عددشکر: 1 لیوانماست هم زده (سفت): یک چهارم لیوانروغن مایع: سه چهارم لیوانپوره به: یک لیوان سرخالیپودر دارچین: یک چهارم قاشق چای خوریبکینگ پودر: 1 قاشق غذا خوری نکات مهم برای تهیه هر نوع کیک در منزل 1- برای درست کردن کیک مواد اولیه را به دمای محیط برسانید؛ بنابراین سعی کنید حداقل نیم ساعت قبل از شروع همه مواد را از یخچال خارج کنید و اجازه دهید به دمای محیط برسند. برچسب ها: |
آخرین اخبار سرویس: |