کیفیت نان قزوین افزایش پیدا می کنددر حال حاضر نانوایان قزوین برای پخت نان از آرد تولید داخل استان قزوین استفاده می کنند که همین امر باعث کاهش کیفیت نان شده است، - به گزارش سایت قطره و به نقل ازخبرگزاری فارس از قزوین، عباس کاظمی با اشاره به گلایه مردم از کاهش کیفیت نان در سطح شهرستان قزوین، اظهار کرد: گلایه در خصوص کاهش کیفیت آرد و نان در قزوین گلایه به حقی است، در گذشته و قبل از جنگ اوکراین ما واردات گندم داشتیم و از گندم وارداتی برای اختلاط با گندم داخلی استفاده می شد اما در حال حاضر گندمی که در کارخانه آرد استان، تبدیل به آرد می شود صددرصد داخلی است. وی افزود: گندم خارجی حتی برای اختلاط با گندم داخلی در استان موجود نیست بنابراین نان پخت شده در قزوین با آردی صورت می گیرد که صد در صد گندم آن داخلی و محصول استان قزوین است، با توجه به اینکه پیش از این به مزارع گندم توجه ویژه نشده و الگوی کشت مناسبی وجود نداشت کیفیت گندم های قزوین به قدری دارای مشکل است. فرماندار قزوین تصریح کرد: در بلند مدت با مشخص شدن الگوی کشت صحیح و استفاده از سموم مناسب کیفیت گندم استان افزایش پیدا می کند اما تا آن زمان برای افزایش کیفیت نان با استان گلستان تفاهم کردیم و بیش از هزار تن گندم با الگوی کشت مناسب و با کیفیت خوب تولید شده در این استان به قزوین اختصاص پیدا کرده است. برچسب ها: |
آخرین اخبار سرویس: |