مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 7 آبان 1401 ساعت 15:302022-10-29پزشكي

مصرف مداوم این خوراکی ها روند پیری مغز را کند می کند


از سبزیجات بزرگ سبز مانند کاهو و تهیه سالاد با آن، کلم پیچ و اسفناج غافل نشوید.

سبزی های برگدار حاوی فولات، ویتامین E، کاروتنوییدها و فلاونوییدها هستند مواد مغذی ای که از مغز در برابر زوال شناختی محافظت می کنند.

- روغن زیتون فرابکر چربی ای مفید برای قلب و منبع دست کم 30 ترکیب فنولی است که آنتی اکسیدان های قوی و محافظ مغز هستند.

نتیجه مطالعه ای که در سال 2019 میلادی در مجله Molecules منتشر شد نشان داد که روش پخت و پز با استفاده از روغن زیتون فرابکر برای بسیاری از مواد غذایی استخراج پلی فنول های محافظ مغز را از سبزیجات سرخ شده مانند پیاز، سیر، فلفل دلمه ای گوجه فرنگی و فلفل چیلی افزایش می یابد.

  6-امگا -3 بیش تری دریافت کنید   نتیجه یک متا آنالیز انجام شده در سال 2019 میلادی بر روی بیماران مبتلا به اختلال افسردگی اساسی (ماژور) نشان داد که مصرف اسیدهای چرب غیراشباع امگا - 3 افسردگی را در مقایسه با دارونما تسکین می دهد.

اسیدهای چرب امگا - 3 با کاهش نشانگرهای التهابی و محافظت از نورون ها در برابر التهاب بیش از حد، سلامت مغز را تقویت می کنند.

بهترین منابع امگا - 3 ماهی های روغنی و آب سرد مانند سالمون، ماهی خال مخالی، ماهی تن، شاه ماهی و ساردین هستند.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

مصرف مداوم این خوراکی ها روند پیری مغز را کند می کند

مصرف مداوم این خوراکی ها روند پیری مغز را کند می کند