طرز تهیه حلوای سیاه اردبیلحلوای سیاه اردبیل یک حلوای بسیار مغذی است که اگر با روش سنتی تهیه شود بدون نیاز به یخچال ماندگاری بسیار بالا و چند ماهه دارد. - طرز تهیه حلوای سیاه اردبیل خوشمزه و ساده به روش سنتی حلوای سیاه اردبیل به دلیل وجود پودر جوانه گندم و ترکیب مغزها ادویه های گرم بسیار انرژی زا، پرخاصیت و مقوی است. زمان پخت این حلوا بسیار طولانی است ولی ماندگاری بسیار زیادی هم دارد. در حلوای سنتی اردبیل ، برای افزایش ماندگاری حلوا از موم عسل استفاده می شود . پخت حلوای سیاه اردبیل به روش سنتی حدود 5 – 6 ساعت زمان می برد و ماندگاری آن حدود 4 ماه است. این حلوا را میتوانید بدون این که شکرک بزند یا فاسد شود تا مدتهای طولانی نگهداری کنید و از کیفیت و طعم و خواص بی نظیرش لذت ببرید. حلوای سیاه رنگ تیره و طعم تند فلفل دارد. در ادامه مقاله بیتوته روش سنتی تهیه حلوای سیاه را به شما آموزش داده ایم البته از آنجا که این روش بسیار زمان بر است میتوانید از روش هایی که در ادامه مقاله آمده است برای تهیه حلوای سیاه اردبیل استفاده کنید که در زمانی کوتاه ، حلوایتان آماده شود. از حلوای سیاه میتوانید به عنوان دسر یا بین نان های میکادو هم استفاده کنید. حلوای سیاه اردبیل با موم عسل مواد لازم حلوای سیاه اردبیل با موم عسل آرد نان سنگک 4 پیمانه برچسب ها: |
آخرین اخبار سرویس: |