سبوس گیری آرد در خراسان جنوبی براساس استانداردها باشدمعاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار خراسان جنوبی گفت: کارخانه های استان استانداردها را در سبوس گیری آرد مدنظر قرار دهند و نظارت ها نیز توسط مجموعه های نظارتی و بهداشتی انجام شود. - به گزارش سایت قطره و به نقل ازخبرگزاری فارس از بیرجند، جواد اشرفی، معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار خراسان جنوبی عصر چهارشنبه در نشست کارگروه آرد و نان استان اظهار داشت: ما با کلیت کاهش سبوس گیری آرد مصرفی در نانوایی ها موافق هستیم. وی افزود: در حال حاضر زمان اجرای طرح کاهش سبوس گیری از آرد به دلیل نظرات اعضای کارگروه مربوطه مناسب نیست اما باید درصد سبوس گیری براساس استانداردها انجام شود و افزایش سبوس گیری ارزش غذایی نان را پایین می آورد. معاون استاندار خراسان جنوبی درباره تعیین تکلیف نان با مواد افزودنی گفت: افزودنی ها فقط برای نان تافتون مجاز است که نرخ نهایی قمیت نان با مواد افزونی در جلسه بعدی کارگروه آرد و نان استان اعلام خواهد شد. وی اظهار داشت: درخصوص موضوع نرخ حمل آرد به تفکیک کارخانه و شهرستان ها هم مقرر شد در جلسه بعدی با ارائه نظرات کارشناسی مورد بررسی قرار گیرد. اشرفی افزود: برای نانوایی هایی که استانداردها را رعایت و نان باکیفیت پخت می کنند، ابزار تشویقی در نظر گرفته شده و سهمیه آرد آن ها افزایش خواهد یافت همچنین برای نانوایی هایی که استاندار برچسب ها: |
آخرین اخبار سرویس: |