تولید یک ماده افزودنی وارداتی صنایع روغن سازی در کشوریکی از شرکت های فناور با استفاده از نانو لیپوزوم ها، محصولی برای صنایع لبنیات و روغن سازی که تاکنون وارداتی بوده است، به تولید رساند. - دکتر سعید عابدی منش، محقق بیوشیمی در گفت وگو با ایسنا، تمرکز فعالیت های تحقیقاتی خود را استخراج مواد زیست فعال از منابع طبیعی و به ویژه دور ریزهای کشاورزی دانست. وی یکی از محصولات تولیدی این شرکت را بتاکاروتن مایع ذکر کرد و ادامه داد: این محصول از دور ریزهای هویج به تولید رسید. این محصول در صنایع روغن سازی، تولید کره و لبنیات کاربرد دارد. عابدی منش با تاکید بر اینکه توسعه این محصول با حمایت ستاد فناوری نانو بوده است، اظهار کرد: تاکنون این محصول در کشور تولید صنعتی نداشته است و امیدواریم با حمایت ستاد نانو به تولید انبوه و صنعتی این محصول دست یابیم. مجری طرح در خصوص این محصول توضیح داد: رنگ زرد روغن هایی که به طور روزمره در منازل استفاده می شود، به دلیل وجود بتاکاروتن است، علاوه بر آن در تولید کره و پنیر پیتزا، از بتاکاروتن به عنوان افزودنی رنگ استفاده می شود. وی با بیان این که در کشور از بتاکاروتن های خارجی استفاده می شود، ادامه داد: از آنجایی که بتاکاروتن های مایع، کاربردهای بیشتری دارد، ما علاوه بر تولید این محصول به صورت جامد و پودری، اقدام به تولید مایع این فرآورده کردیم. برچسب ها: |
آخرین اخبار سرویس: |