| یکشنبه، 22 آبان 1401 ساعت 07:452022-11-13پزشكي
نان سالم و بهداشتی نانی است که در تهیه خمیر آن عمل تخمیر به وسیله خمیرمایه (شامل مخمر) یا خمیر ترش (خمیر نانی که تخمیر شده است) بهداشتی انجام شود.
- برچسب ها: |
آخرین اخبار سرویس:
|
تاثیر استفاده از جوش شیرین در طبخ نان
تاثیر استفاده از جوش شیرین در طبخ نان
همه حقوق این سایت برای قطره محفوظ است. قطره مسئولیتی در قبال محتوای مطالب ندارد.
تمامی خدمات این سایت، حسب مورد دارای مجوزهای لازم از مراجع مربوطه می باشند و فعالیت های این سایت تابع قوانین و مقررات جمهوری اسلامی ایران است.