جشنواره میوه و غذای قومس در دانشگاه سمنانمعاون دانشجویی فرهنگی دانشگاه سمنان از گشایش جشنواره میوه و غذای قومس به همت انجمن علمی علوم و صنایع غذایی دانشگاه سمنان خبر داد. - دکتر اشکان جبلی جوان 22آبان ماه با اعلام این خبر اظهار کرد: غذای سالم ، غذای محلی کلیه مناطق کشور ، غذای ساده و ارزان ، فرآورده های میوه ، غذاهای نوآورانه ، کیک و شیرینی های محلی، نان محلی و نوشیدنی های محلی و سالم از محورهای این جشنواره است . وی از عرضه محصولات متنوع سالم در این جشنواره خبر داد و افزود: برپایی جشنواره هایی از این دست به معرفی بهتر غذاهای سالم و سلامت جامعه کمک می کند. معاون دانشجویی فرهنگی دانشگاه سمنان خاطرنشان کرد: برگزاری این گونه جشنواره ها تمرینی برای ورود دانشجویان به بازار کار و تمرین کار آفرینی است . دکتر جبلی جوان با بیان اینکه 59 انجمن علمی در دانشگاه سمنان فعال است اضافه کرد: این جشنواره به همت انجمن علمی علوم و صنایع غذایی دانشگاه سمنان به منظور ارائه محصولات غذایی برپا شده است . وی ایجاد نشاط اجتماعی در بین دانشجویان ، ارائه محصولات از تولید به مصرف ، و معرفی محصولات و غذاهای بومی و محلی را از جمله اهداف برگزاری این جشنواره عنوان کرد . به گفته دکتر جبلی جوان، برگزاری کارگاه های آموزشی آشپزی ، مسابقات آشپزی و برگزاری مسابقات و ورزش های بومی محلی از دیگر برنامه های برچسب ها: |
آخرین اخبار سرویس: |