ضیافت ترشی ها در فصل هزار رنگ پاییزپاییز، پادشاه فصل ها است که هرچه از شگفتی های آن بگوییم، کافی نیست و در کنار همه زیبایی های خود، سنت قدیمی انداختن انواع ترشی برای استفاده در روزهای سرد سال را نیز با خود همراه دارد. - خبرگزاری مهر ، گروه استان ها، اسرا درویشی؛ پاییز فصل شگفتی ها است، فصلی که در آن طبیعت لباس با شکوهی از رنگ های بدیع و پر جنب و جوش به تن کرده و نسیم خنک و باران طراوت بخش آن روح و جان انسان را تازه می کند. کمتر کسی است که از این همه رنگ و زیبایی و تماشای اثر هنری بدیع برگ ریزان خسته شود یا از شنیدن صدای باران پاییزی و خش خش برگ ها، نفس کشیدن در هوای خنک و چشیدن طعم خوراکی های پاییزی به اوج لذت و احساس نرسد؛ یکی از این خوراکی های خوشمزه ترشی است. ترشی هم مانند هر خوراکی دیگر، داستان و تاریخچه خود را دارد. سابقه این چاشنی خوشمزه در ایران به سال های خیلی دور و حدوداً به دوره مادها برمی گردد. اگرچه ابتدا و در دوران های قدیم ترشی انداختن روشی برای نگهداری از مواد غذایی مانند سبزی ها یا صیفی ها به مدت طولانی بوده اما اکنون بیشتر، هدف از ترشی انداختن تهیه چاشنی های خوشمزه در کنار غذاست. این روزها به هر نقطه از کشور عزیزمان سر بزنید، مردمانی را می بینید که سرگرم خرید مواد مورد نیاز ترشی هستند که شاید از نظر طعم و رنگ با یکدیگر فرق داشته باشند اما چیزی از خ برچسب ها: |
آخرین اخبار سرویس: |