827 میلیون انسان هم اکنون در گرسنگی به سر می برند، معرفی سه عامل اصلی تهدید امنیت غذاییبه گزارش سایت قطره و به نقل ازخبرنگار اقتصادی خبرگزاری دانشجو؛ نود و نهمین نشست علمی-تخصصی با مدیریت علمی: دکتر فرخ مسجدی؛ رییس امور آب، کشاورزی و محیط زیست سازمان برنامه و بودجه کشور و همچنین با سخنرانی: - در نشست علمی و تخصصی مطرح شد: سلامت غذا و ثبات و پایداری سیستم غذا یک اصل مهم در امنیت غذایی است هر فرد در جهان به صورت متوسط برای تامین غذای سالم، باید 3. 5 دلار در روز هزینه کند و سه عامل اصلی نا امنی سیاسی، خشکسالی و تورم فزاینده متهمین اصلی گرسنگی جهانی هستند. به گزارش سایت قطره و به نقل ازخبرنگار اقتصادی خبرگزاری دانشجو؛ نود و نهمین نشست علمی-تخصصی با مدیریت علمی: دکتر فرخ مسجدی؛ رییس امور آب، کشاورزی و محیط زیست سازمان برنامه و بودجه کشور و همچنین با سخنرانی: دکتر اسکندر زند؛ استاد مؤسسه تحقیقات گیاه پزشکی کشور، دکتر علی اکبر باغستانی؛ عضو هیئت علمی موسسه پژوهش های برنامه ریزی، اقتصاد کشاورزی و توسعه روستایی و با مشارکت فعال جامعه علمی، پژوهشی، دانشگاهی، اندیشگاهی، صاحبنظران، مدیران و کارشناسان دستگاه های اجرایی ملّی و استانی به صورت حضوری و مجازی برگزار شد. در ابتدای این نشست، دکتر فرخ مسجدی، رییس امور آب، کشاورزی و محیط زیست سازمان برنامه و بودجه کشور ضمن بیان اهمیت موضوع امنیت غذایی در کشور به زنجیره این امنیت اشاره کرد و گفت: تولید، ذخیره و مصرف برچسب ها: |
آخرین اخبار سرویس: |