برداشت زعفران در کهگیلویه و بویراحمد آغاز شدرییس مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی کهگیلویه و بویراحمدگفت: کشت زعفران در کهگیلویه و بویراحمد چند سالی است که آغاز شده و امسال نیز انجام و برداشت آن آغاز شد. - به گزارش سایت قطره و به نقل ازخبرنگار مهر ، نصرت الله حیدرپور ظهر یکشنبه در جمع خبرنگاران افزود: 60 هکتار از اراضی کشاورزی این استان امسال به کشت زعفران اختصاص یافته و برداشت زعفران از امروز آغاز و تا ده روز ادامه دارد. وی با بیان اینکه نیاز کم به آبیاری، صادرات محور بودن، ارزش های بالای غذایی و دارویی از مزایای گیاه زعفران است، گفت: میزان تولید زعفران در هر یک هکتار ده کیلوگرم است و زعفران گیاهی هشت ساله است که به صورت پیاز کشت می شود. حیدرپور تصریح کرد: شهرستان های بویراحمد، کهگیلویه و گچساران از مناطق تولید محصول زعفران در استان هستند و ارزش های پرشمار غذایی و دارویی از مزایای زعفران است که امکان کشت آن در بسیاری از نقاط کشور را فراهم کرده است. وی افزود: زراعت زعفران در کهگیلویه و بویراحمد از حدود هفت سال قبل آغاز شده و با توجه به شرایط آب و هوایی زعفران از خرداد تا آبان ماه به دو شیوه سنتی و نوین کشت می شود. حیدرپور با بیان اینکه در کشت به صورت نوین 10 کیلوگرم در هر هکتار و در کشتزارهای سنتی شش کیلوگرم پیاز این محصول در هر هکتار مزرعه کاشته می شود، گفت: 15 روز پس از نخستین آبی برچسب ها: |
آخرین اخبار سرویس: |