سنجد آذربایجان شرقی از مرز خشکسالی صادر می شود/ میوه ای که ناجی کشاورزان در شرایط سخت استسنجد این سین سفره نوروزی در این روزها که میانگین سالانه بارندگی در برخی از استان ها کاهش یافته است، حلقه گمشده ای است که می توان با آن خوبی را برای کشور به ارمغان بیاورد. در این راستا کارشناسان معتقدند سنجد با هر شرایط آب و هوایی و حتی در مواجه با خشکسالی هم مقاوم است و به علت خواص بالایی که دارد، می تواند صنعت کشاورزی را حتی در بدترین شرایط هم رونق ببخشد. از این رو چندی است که توسعه کشت سنجد در استان آذربایجان شرقی مورد توجه قرار گرفته است. سنجد گیاهی است که تاب آوری خوبی در برابر باد، طوفان، خشک سالی و آفات دارد به همین دلیل، امروزه به کشت سنجد فراتر از یک سین سفره نوروزی و به عنوان راهی برای کسب درآمد و ارزآوری توجه می شود. اقلیم و شرایط آب و هوایی آذربایجان شرقی باعث شده است که سنجد تولید شده در استان آذربایجان شرقی از مرغوبیت بالایی برخوردار باشد. با توجه به اینکه در اصلاح باغات به ویژه در حوضه آبریز دریاچه ارومیه، جایگزینی گیاهان کم آب بر به جای محصولات آب بر به عنوان اولویت سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی تلقی می شود لذا در این راستا به توسعه باغات سنجد نیز در این استان توجه شده و می شود. برچسب ها: |
آخرین اخبار سرویس: |