| سه شنبه، 1 آذر 1401 ساعت 16:202022-11-22پزشكي
اِیر فرایر ها (AIR fryer) یا سرخ کن های بدون روغن، اخیرا محبوبیت زیادی پیدا کرده اند و علاقه مندان به تناسب اندام امیدوارند که با کنار گذاشتن غذای سرخ شده ناسالم و بدون احساس گناه بتوانند از خوردن غذا لذت ببرند.
- برچسب ها: |
آخرین اخبار سرویس:
|
چند نکته در مورد سرخ کن های بدون روغن و سرطان زا بودن آنها
چند نکته در مورد سرخ کن های بدون روغن و سرطان زا بودن آنها
همه حقوق این سایت برای قطره محفوظ است. قطره مسئولیتی در قبال محتوای مطالب ندارد.
تمامی خدمات این سایت، حسب مورد دارای مجوزهای لازم از مراجع مربوطه می باشند و فعالیت های این سایت تابع قوانین و مقررات جمهوری اسلامی ایران است.