مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 6 آذر 1401 ساعت 10:402022-11-27اجتماعي

بهترین قسمت گوشت برای خورشت


گوشت گوسفندی برای خورشت یکی از مناسب ترین گوشت های قرمز می باشد.

- بهترین گوشت خورشتی کدام قسمت است؟یکی از دوست داشتنی ترین غذاهای ایرانی، خورشت می باشد.

خورشت ها در ایران در هر منطقه و شهری به نوع ویژه آن شهر و منطقه پخته می شوند اما بیشتر آن ها به گوشت نیاز دارند و شما باید بدانید برای درست کردن هر خورشت از چه گوشتی باید استفاده کنید.

گوشت گوسفندی برای خورشت یکی از مناسب ترین گوشت های قرمز می باشد.

در غذاهای سنتی می توان به یک فهرست طولانی از اسم های خورشت های گوناگون رسید.

مانند خورشت اسفناج، بادمجان، قیمه، بامیه، قورمه سبزی، فسنجان و غیره که هر کدام دستور پخت و مزه مخصوص خود را دارد.

خورشت به غذای آبداری می گویند که از ترکیب آب با مواد گوناگون که می تواند از حبوبات و سبزیجات و گوشت باشد تشکیل شده است که همه با آب پخته می شود.

کلمه خورشت ریشه در ایران کهن دارد.

در ایران قدیم به هر چیزی که همراه نان خورده می شد خورشت می گفتند.

خورشت می تواند شامل سبزیجات گوناگون از جمله هویج ، سیب زمینی ، پیاز ، لوبیا ، فلفل ، قارچ و گوجه فرنگی باشد.

این غذا  اغلب با دمای پایین پخته می شود.

خوردن آن  در زمان های قدیم نیز شایع بوده است حتی طرز تهیه خورشت گوسفند و ماهی در کتاب آشپزی رومی باستان وجود دارد.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

بهترین قسمت گوشت برای خورشت

بهترین قسمت گوشت برای خورشت