آغاز برداشت محصول کینوا در بافق/ پیش بینی برداشت 10 تن محصولحسن درندی، معاون فنی جهاد کشاورزی بافق، در گفت و گو با خبرنگار فارس از این شهرستان، اظهار کرد: بیش از پنج هکتار از اراضی شهرستان به کشت کینوا اختصاص دارد و افزون بر 20 نفر بهره بردار در این حوزه فعالیت دارند. وی افزود: این گیاه بومی کشور های آمریکای جنوبی است وچند سالی است وارد ایران شده و می تواند به عنوان جایگزین گیاهان پرآبخواه، در اراضی که وضعیت مناسبی از نظر شوری آب و خاک ندارند، کشت شود. معاون جهاد کشاورزی بافق تصریح کرد: کینوا به علت درصد بالای پروتیینِ دانه به عنوان خاویار گیاهی، در صنایع تولید بیسکویت، آرد غذای کودک و همچنین به عنوان شبه غله به مصرف می رسد. درندی تصریح کرد: با هدف اصلاح الگوی کشت و باتوجه به اینکه اراضی شهرستان، شور وکم آب است، اقدام به توسعه کشت کینوا در شهرستان شده است. مسئول بهبود تولیدات گیاهی جهاد کشاورزی بافق هم با بیان اینکه کینوا بدون گلوتن است و زمانی که پخته شود، ترکیب آن بسیار شبیه به گندم یا برنج می شود، به خبرنگار ما گفت: این گیاه یکی از بهترین منابع پروتیین به شمار می رود که تمام 9 اسید آمینه های ضروری را دارد. فضه خلیلی افزود: علاوه بر این، حاوی مقدار خوبی فیبر و مواد معدنی است و در انواع مختلف وجود دارد که از جمله ی آن ها می توان به آرد کینوا، کینوا ی سیاه، کینوای سفید و کینوای قرمز برچسب ها: |
آخرین اخبار سرویس: |