مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 9 آذر 1401 ساعت 11:002022-11-30اقتصادي

چرا نان قهوه ای مفیدتر است؟


باید توجه کرد که نان قهوه ای، نانی است که از آرد دانه های سبوس دار گندم تولید شده و نان سفید، نانی است که از آرد بدون سبوس تولید شده و پوسته گندم (سبوس) آن حذف شده است.

- باید توجه کرد که نان قهوه ای، نانی است که از آرد دانه های سبوس دار گندم تولید شده و نان سفید، نانی است که از آرد بدون سبوس تولید شده و پوسته گندم (سبوس) آن حذف شده است.

در نان سبوس دار، به طور میانگین دو برابر ویتامین، مواد معدنی و مواد فیبری نسبت به نان سفید وجود دارد.

  به گزارش سایت قطره و به نقل ازایسنا، در نان سبوس دار، به طور میانگین دو برابر ویتامین، مواد معدنی و مواد فیبری نسبت به نان سفید وجود دارد.

نان سبوس دار دارای ویتامین B2 و نیاسین است که این ویتامین ها باعث تمرکز و دقت عمل می شوند.

ویتامین های مذکور برای کودکان نیز بسیار خوب است، مخصوصاً در دورانی که سلول های عصبی در حال رشد هستند.

  همچنین نان سبوس دار منیزیم بیشتری دارد که باعث تقویت ماهیچه های روده می شود و از دردهای ماهیچه ای جلوگیری می کند.

آهن موجود در نان سبوس دار نیز به شرط وجود شرایط مناسب برای جذب، سبب باهوشی کودکان می شود.

ضمن آنکه در بزرگسالان با افزایش تمرکز ذهنی و بازدهی کاری توان عملکردی فکری و جسمی همراه است.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

چرا نان قهوه ای مفیدتر است؟

چرا نان قهوه ای مفیدتر است؟