عامل مسمومیت دانشجویان دانشگاه صنعتی چه بود؟در بخشی از اطلاعیه دانشگاه اصفهان آمده است: مقرر گردید تا ضمن تشدید نظارت ها بر مراکز حساس دانشگاه توسط کادر نظارتی دانشگاه و مرکز بهداشت شماره 2 اصفهان، - کارشناسان بهداشت محیط جهت نظارت بر کلیه فرآیند های تهیه و طبخ غذا و بهداشت اماکن و فضا های دانشگاه حضور داشته و ضمن انجام آزمایشات مستمر و معاینات کامل سلامتی از پرسنل شاغل در رستوران ها، از بکارگیری نیروی متفرقه به غیر از نیروی کار رسمی آشپزخانه در محل پخت و توزیع غذا ممانعت گردد. با بررسی های صورت گرفته، به دلیل غذای توزیع شده در سلف مرکزی دانشگاه صنعتی اصفهان، باکتری شیگلاسونیی عامل بیماری شمار زیادی از دانشجویان این دانشگاه شناخته شد. به گزارش سایت قطره و به نقل ازروابط عمومی دانشگاه صنعتی اصفهان، مرکز بهداشت استان اصفهان طی اطلاعیه ای، علت بروز بیماری گوارشی شیوع یافته در میان دانشجویان دانشگاه صنعتی را اعلام کرد. متن اطلاعیه به قرار زیر است: به دنبال اطلاع معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی اصفهان از بروز بیماری گوارشی در تعدادی از دانشجویان دانشگاه صنعتی اصفهان در تاریخ 3 / 9 / 1401 اقداماتی به منظور تشخیص و ارزیابی روند شیوع بیماری و کنترل آن توسط معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی صورت گرفت. برچسب ها: |
آخرین اخبار سرویس: |