استشمام بوی کاه گل در فصل پاییز زوارهاز قدیم الایام در فصل پاییز کوچه های زواره اصفهان شاهد مخلوط کردن خاک و کاه و پس از آن آخوره کردن و بستن آب در آن بوده است و با رسیدن آب به خاک و کاه بوی کاه گل کوچه ها را معطر می کرد که این خود نشان از فصل پاییز و آماده کردن پشت بام خانه ها برای باران و برف زمستان بوده است. - ایسنا/تهران از قدیم الایام در فصل پاییز کوچه های زواره اصفهان شاهد مخلوط کردن خاک و کاه و پس از آن آخوره کردن و بستن آب در آن بوده است و با رسیدن آب به خاک و کاه بوی کاه گل کوچه ها را معطر می کرد که این خود نشان از فصل پاییز و آماده کردن پشت بام خانه ها برای باران و برف زمستان بوده است. در واقع می توان گفت فصل پاییز در زواره با کاه گل کاری عجین شده است. به گزارش سایت قطره و به نقل ازایسنا، محمد رضا شواخی زواره کارشناس گردشگری می گوید: در گذشته که از امکانات امروزی خبری نبود کارگران، با حیوانات باربر، از خارج از شهر زواره خاکی معروف به خاک رس را برای کاه گل کردن پشت بام منازل می آوردند. دوام خاک و پوک نشدن از ویژگی خاک رس برای تهیه کاه گل به شمار می رود. وی افزود: خاک را در کوچه، پایین دیوار منزلی که می خواستند کاه گل کنند می ریختند. آوردن خاک از اوایل مهرماه شروع می شد و چند روزی طول می کشید. برچسب ها: |
آخرین اخبار سرویس: |