طرز تهیه دسر شیری پرتقالی؛ ویژه شب یلدادسر شیری پرتقالی نوعی دسر لطیف و خوشمزه است که از ترکیب دو لایه شیری و پرتقالی تهیه می شود و به دلیل دو رنگ بودن ظاهر بسیار زیبایی دارد. - دسر ها یکی از محبوب ترین و متنوع ترین خوراکی ها در سراسر جهان هستند. در این میان دسر های میوه ای به دلیل عطر و طعمی که دارند، بسیار خوش طعم و گوارا هستند و طرفداران خاص خود را دارند. دسر ها معمولاً پس از غذا سرو می شوند؛ زیرا شیرینی موجود در آن ها به هضم بهتر غذا کمک می کند. دسر شیری پرتقالی نوعی دسر دو لایه و دو رنگ است که از ترکیب کرم پرتقالی با کرم شیری تهیه می شود و بسیار خوشمزه و لطیف است. این دسر دو رنگ به دلیل ظاهر زیبایی که دارد، انتخاب مناسبی برای پذیرایی در شب یلداست. در ادامه این مطلب طرز تهیه دسر شیری پرتقالی همراه با نکات مهم و فوت و فن های مربوط به تهیه آن تقدیم به شما کاربران گرامی خواهد شد. مواد لازم برای تهیه دسر شیری پرتقالی آب پرتقال تازه: 3 لیوان نشاسته ذرت: 3 قاشق غذاخوری شکر: 1 فنجان مواد لازم برای تهیه کرم شیری شیر: 3 لیوان کره: 50 گرم شکر: 1 فنجان نشاسته گل: 2 قاشق غذاخوری آرد گندم: 2 قاشق غذاخوری وانیل: نصف قاشق چای خوری نکات مربوط به مواد اولیه 1 ـ نکات مربوط به نشاسته ذرتنشاسته ذرت شبیه آرد است و رنگ سفیدی دارد. برچسب ها: |
آخرین اخبار سرویس: |