آذربایجان غربی قطب صادرات گوشت مرغ در کشور استمعاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان غربی از تولید روزانه 258 تن میزان تولید گوشت مرغ گرم در استان خبرداد. - پرویز بستانچی 24 آذرماه در جلسه برنامه ریزی تولید و اصلاح فرهنگ مصرف مرغ سایز که با حضور مدیران زنجیره های تولید گوشت مرغ و اتحادیه های طیور استان برگزار شد، بابیان اینکه روزانه به طور متوسط 258 تن میزان تولید گوشت مرغ گرم در آذربایجان غربی است، خاطر نشان کرد: آذربایجان غربی یکی از قطب های مهم صادر کننده گوشت مرغ به سایر استان ها و کشورهای همسایه از جمله عراق است. وی با اشاره به اهمیت تولید و مصرف مرغ سایز اشاره کرد و گفت: برای بازدهی واحدهای مرغداری و سوددهی آنها باید صنعت مرغ گوشتی را به طرف پرورش مرغ سایز سوق داد. بستانچی افزود: پرورش مرغ سایز، کاهش ضریب تبدیل و افزایش تعداد دوره های جوجه ریزی واحد گوشتی، کاهش مصرف دان و کاهش در داروهای دامپزشکی را در پی خواهد داشت. معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان غربی گفت: مصرف کننده با خرید مرغ سایز فقط پروتیین خالص خریداری کرده و هیچ گونه دور ریزی در لاشه نخواهد داشت ضمن اینکه مرغ سایز از کیفیت بالایی برخورددار بوده و هیچ باقی مانده دارویی در لاشه مرغ وجود نخواهد داشت. برچسب ها: |
آخرین اخبار سرویس: |