کشت زعفران با بالاترین درجه کیفی در دانشگاه لرستانیک هکتار زعفران با بالاترین درجه کیفی از لحاظ عطر، طعم و قدرت رنگ دهی در دانشگاه لرستان کشت شد و قرار است که کاشت این محصول در دانشگاه توسعه پیدا کند. - خبرگزاری مهر - گروه استان ها: نتایج آزمایش کیفیت نمونه زعفران کشت شده در دانشگاه لرستان، نشان داد این محصول دارای بالاترین درجه کیفی از لحاظ عطر، طعم و قدرت رنگ دهی است که در دسته زعفران سوپرنگین صادراتی به شمار می آید. با استناد به گزارش سایت قطره و به نقل ازعملکرد ارائه شده از سوی مهدی سلیمانی مطلق ، مسئول حوزه کاری مدیریت سبز دانشگاه لرستان، بر معیار نتایج آزمایش کیفیت نمونه زعفران کشت شده در دانشگاه لرستان، این محصول دارای بالاترین درجه کیفی از نظر شاخص های عطر، طعم و رنگ دهی است که در گروه زعفران سوپرنگین صادراتی محسوب می شود. دانشگاه لرستان در راستای ارتقای شاخص های مدیریت سبز در مهرماه امسال اقدام به کشت کم آب زعفران به میزان یک هکتار کرد. مطابق پیوست، نتایج آزمایش کیفیت نمونه زعفران کشت شده در دانشگاه لرستان نشان داد که این محصول دارای بالاترین درجه کیفی از لحاظ عطر، طعم و قدرت رن گدهی است که در دسته زعفران سوپرنگین صادراتی به شمار می آید. لذا با توجه به عدم نیاز به آبیاری و عملکرد بالای آن در هکتار از سال دوم به بعد، توسعه کشت آن در دانشگاه لرستان و سایر اراضی کشاورزی دیم استان لرس برچسب ها: |
آخرین اخبار سرویس: |