برگزاری جشنواره غذاهای بومی و محلی دانشجویی زنجانچهارمین جشنواره غذاهای بومی و محلی دانشجویی زنجان به همت جهاددانشگاهی استان زنجان در دانشگاه زنجان برگزار شد. - چهارمین جشنواره غذاهای بومی و محلی دانشجویی زنجان ویژه دانشجویان دانشگاه های استان زنجان روز گذشته (27 آذرماه) در باشگاه علمی فرهنگی دانشجویان جهاددانشگاهی زنجان و با استقبال بی نظیر و پرشور دانشجویان و علاقه مندان به غذاهای بومی و محلی برگزار شد. در این جشنواره که به همت معاونت فرهنگی جهاددانشگاهی زنجان و با همکاری اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان و دانشگاه زنجان برگزار شد، بیش از 200 نوع غذای بومی و محلی به همت دانشجویان از شهرهای مختلف کشور که در دانشگاه های استان مشغول به تحصیل هستند، در این جشنواره شرکت داده شد. در چهارمین جشنواره غذاهای بومی و محلی دانشجویی زنجان ویژه دانشجویان دانشگاه های استان زنجان بالغ بر 120 تیم شرکت کننده با هم به رقابت پرداختند و در حدود 200 نوع غذا پخته شده و در معرض داوری قرار گرفت و مقرر شد به نفرات اول تا سوم این دوره از مسابقات جوایزی اهدا شده و تعدادی نیز در این جشنواره شایسته تقدیر شناخته خواهند شد. هدف از برگزاری این جشنواره احیای غذاهای سنتی و بومی، معرفی آداب و رسوم و فرهنگ اصیل ایرانی است و همچنین آگاه سازی و آموزش به افراد جامعه با هدف پیشگیری از بیمار برچسب ها: |
آخرین اخبار سرویس: |