امنیت غذایی با 50 طرح فناورانه رونق می گیرددر راستای افزایش امنیت غذایی در کشور بیش از 50 طرح کلان فناورانه در زمینه های تولید واکسن، اصلاح ژن و نژاد، ایجاد پالایشگاه غذایی و باغات مادری کلید خورده که نیاز به واردات را برطرف می کند. - تولید باکتریوسینها (سموم پروتیینی باکتریایی) به عنوان جایگزین آنتی بیوتیک و مواد نگهدارنده نگهدارنده طبیعی تولید عصاره مخمر و باکتریایی جهت بهبود کیفیت و کمیت مواد غذایی پروتیین عصاره مخمر از این 50 پروژه فناورانه ای که از ابتدای امسال در حوزه امنیت غذایی از سوی ستاد توسعه زیست فناوری تعریف شده تعدادی یا در حال اجرا هستند یا محصول مورد نظر به تولید رسیده است. تولید واکسن های دام و طیور توسط یک شرکت دانش بنیان در قالب طرح کلان مربوط به امنیت غذایی یکی از موارد اصلی امنیت غذایی تولید نهاده ها و فرآوردهای پروتیینی است از این رو وجود واکسنها و واکسیناسیون در گله های دام سبک و سنگین ضروری است؛ در واقع اگر واکسیناسیون در گله ها به صورت منظم، کامل و درست انجام گیرد و در این راستا از واکسن موثر با کارایی بالا استفاده نشود، تلفات زیادی در گله ها خواهیم داشت. این تلفات در تامین نهاده های پروتیینی سبد خانوار و مسلماً در امنیت غذایی تاثیرگذار زیادی خواهد داشت. برچسب ها: |
آخرین اخبار سرویس: |