ایجاد کارگاه تولید قارچ دکمه ای در دانشکده کشاورزی دانشگاه لرستانکارگاه تولید قارچ دکمه ای در دانشکده کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه لرستان راه اندازی شد. - به گزارش سایت قطره و به نقل ازخبرنگار مهر ، امروز یکشنبه کارگاه تولید قارچ دکمه ای دانشکده کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه لرستان، راه اندازی شد. این کارگاه تولیدی با حمایت رییس دانشکده کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه لرستان و مشاوره علمی دکتر حسین میرزایی نجفقلی، عضو هیئت علمی گروه آموزشی گیاه پزشکی دانشگاه لرستان، ایجاد شده است. فاطمه محمدی، دانشجوی کارشناسی ارشد بیماری شناسی گیاهی و احسان حسنوند، دانشجوی دکترای بیماری شناسی گیاهی، در ایجاد این کارگاه، مشارکت و همیاری داشته اند. از ویژگی های این پروژه ی تولیدی، آن است که مهارت دانشجویان علاقه مند را در تولید قارچ، ارتقا می دهد و از نظر درآمدزایی و ایجاد اشتغال، می تواند در مساحت های کوچک، همچون انبارهای خانگی و زیرزمین ها تا مساحت های بزرگ، همچون کارگاه های صنعتی، اجرا شود. در همین رابطه، حسین میرزایی نجفقلی، عضو هیئت علمی گروه آموزشی گیاه پزشکی دانشکده کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه لرستان، گفت: قارچ های دکمه ای، ترکیباتی سرشار از پروتیین، املاح با ارزش، اسیدهای آمینه و ویتامین ها هستند؛ همچنین، آنها، مقادیر زیادی پتاسیم، فسفر، آهن و مقدار کمتری کلسیم دارند و فاقد نشاسته اند؛ بنابراین، برای برچسب ها: |
آخرین اخبار سرویس: |