فرهنگ استفاده از چای ایرانی نهادینه شوداستاندار گیلان با تاکید بر نهادینه کردن فرهنگ استفاده از چای داخلی گفت: سازمان چای مکلف است برای ارتقای کیفی محصولات چای چاره ای اساسی بی اندیشد. - به گزارش سایت قطره و به نقل ازخبرنگار مهر ، اسدالله عباسی پیش از ظهر دوشنبه در نشست بررسی مشکلات صنعت چای در دفتر سازمان چای کشور در لاهیجان، اظهار کرد: رفع موانع و چالش های صنعت چای در اولویت دولت سیزدهم قرار دارد. وی، توجه به کیفی سازی و افزایش سطح کشت چای را از مؤلفه های مهم برشمرد و افزود: دولت سیزدهم در بخش کشاورزی نگاه راهبردی و تقویت محور دارد و این مهم در خصوص چای هم صدق می کند. نگاه به چای گیلان صادرات محور باشد استاندار گیلان با تاکید بر به هم پیوستگی حلقه های ارزش در بخش تولیدات کشاورزی، تصریح کرد: اتصال حلقه های زنجیره ارزش از تولید گرفته تا بازار مصرف باید مورد توجه قرار گیرد. عباسی با بیان اینکه استفاده از الگوی کشت مناسب و ایده آل در صنعت چای باید مورد توجه قرار گیرد، گفت: چایکارانی که از الگوی کشت پیروی می کنند مشمول دریافت کود یارانه ای هستند و این مهم باید در بین کشاورزان بسط داده شود. وی با بیان اینکه نگاه به چای گیلان باید صادرات محور باشد، افزود: با ارتقای کیفیت، بسته بندی مناسب و تقویت قدرت رقابت با محصولات خارجی می توان در بخش صادرات چای استان حرفی برای گفتن داشت. برچسب ها: |
آخرین اخبار سرویس: |