آموزش پختن باقالی بازاری/ باقالی بخورید تا پوکی استخوان نگیریدیکی از خوشمزه هایی که در هر فصلی می توانید بپزید باقالی است؛ اما این خوراکی دلپذیر در فصل زمستان و سرما مزه دیگری دارد. شاید بوی باقالی پخته شده با گلپر بر روی چرخ دستی ها در فصل زمستان هوش از سر شما هم برده باشد، - گروه زندگی: یکی از خوشمزه هایی که در هر فصلی می توانید بپزید باقالی است؛ اما این خوراکی دلپذیر در فصل زمستان و سرما مزه دیگری دارد. باقالی به خاطر محبوبیت زیادش روی چرخ های تافی، این تصویر نوستالژی به یادگار مانده از دهه های قبل در فصل زمستان هوش از سر شما هم می برد. این خوراکی با طعم خوشمزه و فوق العاده اش به همراه نمک و فلفل دلچسب تر هم می شود. بعضی این میان وعده را به عنوان صبحانه یا عصرانه میل می کنند و برخی هم با آن را به عنوان یک شام سبک و مقوی می خورند. باقالی نگو بلا بگو!/ خواص دارویی باقالی اگر بدانید باقالی چه خاصیتی دارد همین الان دست به کار می شوید و یکی از غذاهای حاوی باقالی را در برنامه غذایی تان جای می دهید. باقالی دارای مقدار زیادی ال دوپا (L DOPA) است؛ ماده ای که سال هاست در درمان پارکینسون مورد استفاده قرار می گیرد. یکی از خاصیت های دیگر باقالی در کنترل پرفشاری خون است. بنابراین به کسانی که فشار خون دارند، خوردن آن توصیه می شود. برچسب ها: |
آخرین اخبار سرویس: |