طرز تهیه باقالی پخته به روش بازارییکی از خوشمزه هایی که در هر فصلی می توانید بپزید باقالی است. - این خوراکی با طعم خوشمزه و فوق العاده اش به همراه نمک و فلفل دلچسب تر هم می شود. بعضی این میان وعده را به عنوان صبحانه یا عصرانه میل می کنند و برخی هم با آن را به عنوان یک شام سبک و مقوی می خورند. اگر بدانید باقالی چه خاصیتی دارد همین الان دست به کار می شوید و یکی از غذا های حاوی باقالی را در برنامه غذایی تان جای می دهید. باقالی دارای مقدار زیادی ال دوپا (L DOPA) است؛ ماده ای که سال هاست در درمان پارکینسون مورد استفاده قرار می گیرد. یکی از خاصیت های دیگر باقالی در کنترل پرفشاری خون است؛ بنابراین به کسانی که فشار خون دارند، خوردن آن توصیه می شود. باقالی همچنین باعث استحکام استخوان ها می شود و این در حالی است که سلامت استخوان ها بسیار اهمیت دارد، اما ما معمولا به فکر حفظ و نگهداری آن ها نیستیم. از این به بعد به فکر ستون های بدن خودتان باشید و باقالی را وارد رژیم غذایی خود کنید تا از منگنز Manganese، پتاسیم Potassium، و ویتامین K این ماده که لازمه استخوان سازی هستند، استفاده کنید. اما این همه خاصیت های باقالی نیست؛ باقالی به خاطر وجود آهن، می تواند انرژی زیادی به شما بدهد. برچسب ها: |
آخرین اخبار سرویس: |