طرز تهیه روغن دنبه بدون بو و خوش طعم در خانهخاصیت چاق کنندگی کمتری دارد ولی از آنجا مقدار کلسترول آن بسیار بالا است نباید در مصرف آن زیاده روی کنید. - ماست 1 لیوانرزماری به مقدار کافینمک به مقدار کافی طرز تهیه روغن دنبه خانگیدنبه را 1 ساعت در فریزر بگذارید تا سفت شود و سپس چرخ کنید. مقداری آب و نمک در کاسه بریزید و دنبه را به آن اضافه کنید و 8 ساعت استراحت بدهید سپس دنبه را چند بار بشویید تا نمکش خارج شود. دنبه را آبکش کنید و وقتی آب اضافه اش رفت همراه سرکه در قابلمه بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید. سیب و هویج را پوست بگیرید و چند تکه کرده به قابلمه اضافه نمایید. پیاز را به صورت کامل داخل قابلمه بیندازید. 1 کاسه آب به قابلمه اضافه کنید. چوب دارچین ، رزماری هل و برگ بو را هم به قابلمه بیفزایید. اجازه دهید قابلمه به مدت 7 – 8 ساعت روی حرارت ملایم بماند و دنبه ها روغن شان را پس بدهند. زمانی که رنگ روغن طلایی شد قابلمه را از روی حرارت بردارید و روغن را از صافی رد کنید. روغن را دوباره به قابلمه برگردانید و ماست را به آن اضافه نماییدو 1 ساعت با حرارت ملایم بجوشانید و سپس کناری بگذارید خنک شود و در ظرف شیشه ای در دار در یخچال نگهداری نمایید. منبع: بیتوته برچسب ها: |
آخرین اخبار سرویس: |