مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 15 دی 1401 ساعت 12:302023-01-05پزشكي

طرز تهیه روغن دنبه بدون بو و خوش طعم در خانه


خاصیت چاق کنندگی کمتری دارد ولی از آنجا مقدار کلسترول آن بسیار بالا است نباید در مصرف آن زیاده روی کنید.

- ماست    1 لیوانرزماری    به مقدار کافینمک    به مقدار کافی طرز تهیه روغن دنبه خانگیدنبه را 1 ساعت در فریزر بگذارید تا سفت شود و سپس چرخ کنید.

  مقداری آب و نمک در کاسه بریزید و دنبه را به آن اضافه کنید و 8 ساعت استراحت بدهید سپس دنبه را چند بار بشویید تا نمکش خارج شود.

  دنبه را آبکش کنید و وقتی آب اضافه اش رفت همراه سرکه در قابلمه بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید.

  سیب و هویج را پوست بگیرید و چند تکه کرده به قابلمه اضافه نمایید.

  پیاز را به صورت کامل داخل قابلمه بیندازید.

  1 کاسه آب به قابلمه اضافه کنید.

  چوب دارچین ، رزماری هل و برگ بو را هم به قابلمه بیفزایید.

  اجازه دهید قابلمه به مدت 7 – 8 ساعت روی حرارت ملایم بماند و دنبه ها روغن شان را پس بدهند.

  زمانی که رنگ روغن طلایی شد قابلمه را از روی حرارت بردارید و روغن را از صافی رد کنید.

  روغن را دوباره به قابلمه برگردانید و ماست را به آن اضافه نماییدو 1 ساعت با حرارت ملایم بجوشانید و سپس کناری بگذارید خنک شود و در ظرف شیشه ای در دار در یخچال نگهداری نمایید.

  منبع: بیتوته


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

طرز تهیه روغن دنبه بدون بو و خوش طعم در خانه

طرز تهیه روغن دنبه بدون بو و خوش طعم در خانه