65 تا 70 درصد انگور تولیدی خراسان رضوی تبدیل به کشمش می شودمدیر امور باغبانی سازمان جهاد کشاورزی خراسان رضوی گفت: 65 تا 70 درصد انگور تولیدی استان تبدیل به کشمش و مصرف داخل استان و صادرات به سایر کشورها می شود. - به گزارش سایت قطره و به نقل ازخبرگزاری فارس از مشهد، علی جعفری اظهار کرد: 65 تا 70 درصد انگور تولیدی استان تبدیل به کشمش و مصرف داخل استان و صادرات به سایر کشورها می شود. مدیر امور باغبانی سازمان جهاد کشاورزی خراسان رضوی افزود: خراسان رضوی با دارا بودن حدود 27 هزار هکتار باغات انگور دارنده 11 درصد باغات این محصول در کشور است که رتبه سوم کشت و تولید انگور استان را از آن خود کرده است. وی با بیان این که 21 هزار هکتار از باغهای انگور خراسان رضوی آبی و حدود 6 هزار هکتار آن باغهای دیم است ادامه داد: در سال زراعی جاری پیش بینی برداشت 306 هزار تن انگور از باغهای استان برداشت شود. مدیر امور باغبانی سازمان جهاد کشاورزی خراسان رضوی گفت: این استان از نظر تولید و سطح زیر کشت انگور بعد از استانهای قزوین و آذربایجان غربی در جایگاه سوم کشور است و میانگین برداشت انگور از باغ های آبی 17 تا 22 تن و در باغ های دیم، هزار و 650 کیلوگرم در هکتار است که این میزان در باغ های مدرن و داربستی و مدیریت پذیر بیش از چند برابر متوسط تولید است. برچسب ها: |
آخرین اخبار سرویس: |