مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 20 دی 1401 ساعت 01:002023-01-09فرهنگي

نگاهی به 14 دوره جایزه ادبی جلال آل احمد با احمد شاکری


یکی از معضلات جشنواره های ادبی، دوره زمانی برگزاری آن هاست.

جشنواره ها فرآیندی مقایسه ای در بازه زمانی مشخص مثلاً سالانه دارند.

- به گزارش سایت قطره و به نقل ازخبرنگار کتاب و ادبیات خبرگزاری فارس، جایزه ادبی جلال در دوره هایی که برگزار شده، فراز و فرودهای مختلفی را طی کرده است.

با احمد شاکری منتقد ادبی و نویسنده  درباره مانایی و مینایی که اثر شایسته تقدیر دوره دوازدهم جایزه جلال شد به گفت وگو نشستیم تا برایمان از این نشیب و فرازها بیش تر بگوید.

احمد شاکری نویسنده و منتقد ادبی با توجه به اینکه هر جایزه ادبی باید یک روند اصلی در انتخاب آثار داشته باشد و بخش های جانبی که بتواند موضوعات فرعی را جوابگو باشد، شما جریان جایزه ادبی جلال را در این 15 دوره چطور می دانید؟ جشنواره ها به عنوان یکی از حلقات زنجیره پیشاتولید تا پسامصرف در حوزه کتاب و ادبیات، خود، زاییده و برآمده از دیگر ارکان موثر و سازنده ادبیات هستند.

به تعبیری امر جشنواره ادبی در صورتی می تواند بر فرآیندها تاثیر بگذارد که از هم سنخی کافی با دیگر ارکان آن برخوردار باشد.

این سنخیت شامل مؤلفه ها و زمینه های متعددی از جمله زمان برگزاری، سیاست ها و اهداف کلی حاکم بر جشنواره های ادبی، برگزارکنندگان و مخاطبان، گونه ها، قالب ها و انواع حاضر در رقابت جشنواره ای، طول مدت برگزاری، میزان جوایز تع


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

نگاهی به 14 دوره جایزه ادبی جلال آل احمد با احمد شاکری

نگاهی به 14 دوره جایزه ادبی جلال آل احمد با احمد شاکری