سموم و کود تولید داخل سلامت غذایی را تضمین نمی کندیک کارشناس حوزه نهاده های کشاورزی گفت: بهره وری کودهای موجود در کشور پایین بوده و در کنار کمبود این محصولات گاهی کشاورز ناچار است کشت و کار منهای کود داشته باشد. - به گزارش، انسان سالم نتیجه غذای سالم و غذای سالم نیز حاصل نهاده های کشاورزی سالم است. در حال حاضر سلامت محصولات در کشور یکی از دغدغه های کشاورزان و البته جامعه شده است به طوری که مسئولان دولتی بر موضوع غذای سالم و ارزان در مسئله امنیت غذایی تاکید بسیاری دارند. از سوی دیگر هم تولیدکنندگان گلایه مند از فرهنگ جا افتاده اعتماد به کالای خارجی هستند. در این باره آیا نباید گفت گاهی برخی عملکردها سبب شده تا اعتماد بازار به محصولات داخلی کمتر شود. کیفیت نهاده های کشاورزی از جمله کود و آفت کش ها تأثیر زیادی در بهره وری زمین و محصولات تولیدی دارد. کیوان فرهنگ آسا، کارشناس حوزه تولیدات کشاورزی درباره نقش نهاده های کشاورزی و بهره وری به مهر گفت: کشور در تولید کود و سموم وضعیت مناسب ندارد و نسبت به دانش روز و کشاورزی نوین عقب هستیم. وی افزود: بهره وری کودهای موجود در کشور پایین است و در کنار کمبود این محصولات گاهی کشاورزان ناچار هستند کشت و کار منهای کود داشته باشند. به عنوان مثال کشور سالانه به 3 میلیون تن فسفات نیاز دارد اما موجودی بازار یک میلیون تن است. برچسب ها: |
آخرین اخبار سرویس: |