ثبت چندین دستاورد علمی در حوزه فراورده های زنبور عسلیک شرکت دانش بنیان مستقر در پارک علم و فناوری دانشگاه شهیدبهشتی موفق به ثبت چندین دستاورد علمی در زمینه فرآورده های زنبور عسل شد. - به گزارش سایت قطره و به نقل ازخبرگزاری مهر به نقل از پارک علم و فناوری دانشگاه شهید بهشتی، یک شرکت دانش بنیان مستقر در پارک علم و فناوری دانشگاه شهید بهشتی، به عنوان اولین مجموعه تولیدی کشور در حوزه عرضه انواع عسل با رتبه های غذایی ، دارویی-غذایی و دارویی ، موفق به ثبت چندین دستاورد علمی در زمینه فرآورده های زنبور عسل شد. ثبت اختراع و کسب دانش فرایند تولید مکمل گرده گل زنبور عسل (دارای شناسنامه اصالت، سلامت، کیفیت و منشاء گیاهی) و همچنین ثبت اختراع دانش فنی رتبه بندی و تولید عسل دارویی-درمانی (دارای اصالت، سلامت، کیفیت و منشاء گیاهی)، دو نمونه از موفقیت های این واحد دانش بنیان در چرخه صنعتی کشور است که توانسته مجوز آنها را از سازمان غذا و دارو کسب و اخذ کند. در ادامه فعالیت های این مجموعه دانش بنیان در عرصه صنعت و اقتصاد کشور، در حوزه تدوین و نگارش قوانین و استانداردهای ملی و بین المللی در زمینه فرآورده های زنبور عسل نیز دستاوردهای متعدد و متنوعی را کسب کرده و قرار است مرکز تحقیقات فرآورده های زنبور عسل را در دانشگاه شهید بهشتی راه اندازی کند. برچسب ها: |
آخرین اخبار سرویس: |