از هنر آشپزی در سینما و تلویزیون تا دیپلماسی خوراکیدیر زمانیست که پیتزا و پاستا و نوتلا و اسپرسو و . نیز کمابیش همین نقش را برای اروپا ( امپراطوری رُم ) با استفاده از زبان هنر به خصوص سینما ایفا کرده اند و مثالهای بسیار دیگر از این دست از سینمای آمریکا تا سینمای چین و کره و فرانسه و . - دیر زمانیست که پیتزا و پاستا و نوتلا و اسپرسو و . نیز کمابیش همین نقش را برای اروپا ( امپراطوری رُم ) با استفاده از زبان هنر به خصوص سینما ایفا کرده اند و مثالهای بسیار دیگر از این دست از سینمای آمریکا تا سینمای چین و کره و فرانسه و . . عصر ایران ؛ امید شریف موسوی - در این سالها که تماشای آموزش غذاها و سفرنامه های خوراک و فیلم های سینمایی مهمی مثل سوزاننده ، شف ،خوک و . در سینما و از شبکه های تلویزیونی دنیا ، موضوعی عادی به نظر میرسه شاید جالب باشد که بدانیم اصلا از چه وقت سینما و تلویزیون به این موضوع روی آورد . قرن بیستم نزدیک به نیمه رسیده بود که تلویزیون با مشاهده اهمیت یافتن نگاه به خوراک که تا پیش از آن اغلب به منظور رفع گرسنگی بود به یک دریافت مهم رسید . اینکه به دلایل مختلف اقتصادی و فرهنگی باید هرچه سریعتر غذا را مقابل دوربین بیآورند. برنامه هایی که از سویی منجر به تبدیل سرآشپز ها و همینطور گردشگران غذا به سوپر استار های این دنیای جدید شد. برچسب ها: |
آخرین اخبار سرویس: |