مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 3 بهمن 1401 ساعت 08:402023-01-23پزشكي

نکات تغذیه ای در زمان ابتلا به کرونا


مکمل های ویتامین D ، ویتامین C و روی را در زمان ابتلا به کرونا فراموش نکنید.

- به گزارش سایت قطره و به نقل ازتابناک به نقل از بهداشت نیوز، کارشناس تغذیه و رژیم درمانی دانشکده ، در یاداداشتی 20 نکته کلیدی تغذیه در زمان ابتلا به کرونا را جمع آوری و تنظیم کرده است.

در این شرایط شیوع بحرانی کرونا در کشور و افزایش احتمال ابتلا ، در صورت ابتلا نکات تغذیه ای زیر را فراموش نکنید.

1.

مصرف آب را فراموش نکنید حتما روزی 6 لیوان آب را مصرف کنید.

2.

مصرف غذاهای سرخ شده مثل انواع کوکو، کتلت، خورشت ها، کباب کوبیده و … ممنوع است.

3.

فقط غذاهای آبپزشده در این دوران مصرف کنید.

4.

دریافت غذاهای پروتیینی مثل حبوبات، تخم مرغ، انواع گوشت و کره بادام زمینی بدون شکر را افزایش دهید.

5.

هر روز یک عدد تخم مرغ آبپزشده که کاملا پخت شده است مصرف کنید.

6.

مصرف شکر و قند را محدود کنید.

7 .

غذاهای کنسروی، گوشت های فرآوری شده و فست فودها ممنوع است.

8 .

مصرف میوه و سبزیجات را در طول روز فراموش نکنید.

9 .

مواد غذایی صنعتی حاوی شکر مثل بیسکویت، کیک، مربا، نوشابه، ماءالشعیر و آبمیوه های صنعتی، انواع شیرینی و آبنبات و شکلات ممنوع است.

10 .

لبنیات مثل ماست پروبیوتیک هر روز در کنار وعده های غذایی مصرف کنید.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

نکات تغذیه ای در زمان ابتلا به کرونا

نکات تغذیه ای در زمان ابتلا به کرونا