چای به؛ راهی برای تقویت ایمنی بدن در هوای آلودهدر هوای آلوده و در شرایطی که سلامت بدن در معرض انواع تهدیدها قرار دارد، می توان با نوشیدن برخی نوشیدنی ها به تقویت سیستم ایمندی بدن کمک کرد. - به گزارش سایت قطره و به نقل ازتابناک ، به پخته و بخارپز برای عفونت ریه بسیار مفید است و می تواند در تقویت سیستم تنفسی مفید باشد. میوه به یکی از میوه های مفید فصل پاییز و زمستان است. به، فیبر زیادی دارد که این فیبر می تواند برای کاهش اسید اوریک و کلسترول مفید باشد. به پختهویتامین C موجود در به بخصوص به صورت پخته یا چای و دمنوش، برای تقویت سیستم ایمنی بدن مفید است. رنگ زرد میوه به، نشان دهنده وجود بتاکاروتن و پیش ساز ویتامین A است که می تواند برای شادابی پوست و پیشگیری از انواع سرطان مفید باشد. دانه های میوه به اگر در آب گرم قرار گیرند موسیلاژ موجود در آن آزاد می شود و این ترکیبات ژله ای برای التهاب تار های صوتی و ریه مفید است. استفاده از دمنوش و چای به می تواند از فشار خون و کلسترول خون کم کند و از ایجاد لخته های خونی که عامل سکته و در نتیجه بیماری ها و مشکلات بسیاری را ایجاد می کند جلوگیری کند. در اینروز ها که درگیر مشکلات آلودگی هوای شهر های بزرگ صنعتی هستیم، به پخته و چای به را فراموش نکنید. طرز تهیه چای بهچند عدد به را به اندازه لازم شسته و 4 قاچ کنید سپس با طرف درشت رنده، به را رنده کنید و یا خلال ریز کنید و آن را برچسب ها: |
آخرین اخبار سرویس: |