مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 4 بهمن 1401 ساعت 12:352023-01-24اقتصادي

کاهش آب رودخانه ارس/ چرا ایران نمی تواند از ترکیه شکایت کند


تخصص اگروتکنولوژی و زراعت و از مدیران سابق مجتمع های کشت و صنعت کشور گفت: در صورتی که دو سد دیگرمنطقه با نام های توزلوجا و سویله مز ترکیه آبگیری شود، - به گزارش سایت قطره و به نقل ازخبرگزاری فارس از تبریز، موضوع حق آبه ارس در کمیسیون کشاورزی، صنایع غذایی، آب و محیط زیست اتاق تبریز بررسی شد.

آقاخان بهزاد، متخصص اگروتکنولوژی و زراعت و از مدیران سابق مجتمع های کشت و صنعت کشور در جلسه کمیسیون کشاورزی اتاق بازرگانی تبریز در خصوص حق آبه ارس گفت: در سال 1379، آورد آب رودخانه ارس، 8 میلیارد متر مکعب بود که در سال 1391، این رقم به 5 میلیارد متر مکعب کاهش یافت و امروز، آورد رودخانه ارس، میزان 2.

7 میلیارد متر مکعب است.

وی ادامه داد: حاشیه رودخانه از دم قشلاقی ماکو تا تازه کند پارس آباد در وضعیت بحرانی قرار دارد که یک عامل کاهش آب آن، بین المللی و از طرف ترکیه با احداث سدهایی در استان قارص( کاراکورت) بوده که در سال 2020 با حجم 1.

7 میلیارد مترمکعب آبگیری شده است.

بهزاد افزود: در صورتی که دو سد دیگر این منطقه با نام های توزلوجا و سویله مز ترکیه آبگیری شود، هیچ آوردی از شاخه بین گول داغ ترکیه به ایران نخواهد آمد و آورد آب تنها از آرپاچایی ارمنستان خواهد بود و دلیل اینکه چرا نمی توانیم از ترکیه  شکایت بکنیم این است که در سال 1997 در سازمان ملل متحد، کنوانسیون بین المللی حق


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

کاهش آب رودخانه ارس/ چرا ایران نمی تواند از ترکیه شکایت کند

کاهش آب رودخانه ارس/ چرا ایران نمی تواند از ترکیه شکایت کند