افراد دارای اضافه وزن، از گوشت سفید به جای قرمز استفاده کنندرییس گروه بهبود تغذیه جامعه معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی زنجان، گفت: افراد مبتلا به اضافه وزن و چاقی بهتر است به جای گوشت قرمز، بیشتر از گوشت های سفید (مرغ و ماهی) خصوصا ماهی استفاده کنند. - ایسنا/زنجان رییس گروه بهبود تغذیه جامعه معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی زنجان، گفت: افراد مبتلا به اضافه وزن و چاقی بهتر است به جای گوشت قرمز، بیشتر از گوشت های سفید (مرغ و ماهی) خصوصا ماهی استفاده کنند. عصمت عباسی در گفت وگو با ایسنا، اظهار کرد: لازم است این افراد چربی های اضافی گوشت را گرفته و گوشت را کاملا پخته و مرغ و ماهی را بدون پوست مصرف کنند. وی با بیان اینکه اضافه وزن و چاقی خطر ابتلا به فشار خون بالا، افزایش چربی های خون، بیماری های قلبی عروقی، دیابت و انواع سرطان را افزایش می دهد، افزود: بهتر است افراد چاق با استفاده از میان وعده، تعداد وعده های غذایی را در طول روز افزایش داده و حجم هر وعده را کم کنند. رییس گروه بهبود تغذیه جامعه معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی زنجان، افراد چاق را به آرام غذا خوردن و خوب جویدن غذا توصیه کرد و گفت: این افراد باید با پایان غذا، سفره را ترک کنند و غذا خوردن را با فعالیت های دیگر مثل تلویزیون دیدن، صحبت کردن و . برچسب ها: |
آخرین اخبار سرویس: |