مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 8 بهمن 1401 ساعت 08:152023-01-28پزشكي

این افراد نباید لب به زردچوبه بزنند!


مطالعات نشان می دهد مصرف زردچوبه در افراد مبتلا به بیماری سلیاک (بیماری گوارشی) مضر است و در افراد مبتلا به سنگ کلیه باید با دقت مصرف شود.

- جی پلاس، سلیاک یک بیماری گوارشی وراثتی است که در اثر حساسیت به پروتیینی به نام گلوتن (پروتیینی که در گندم، جو و چاودار وجود دارد) ایجاد می شود.

ایرنا نوشت ؛ زردچوبه حاوی ترکیبی به نام کورکومین است که رنگ، عطر و طعم ادویه نیز ناشی از همین ماده است.

مطالعات قبلی نشان داد که می توان از این ترکیب برای سرکوب خاطرات تلخ، تسکین روده و بهبود انواع زخم استفاده کرد.

مطالعات جدید نشان می دهد کورکومین با کاهش التهاب و بهبود جریان گردش خون، سبب بهبود عملکرد مغز می شود.

داوطلبانی که در این آزمایش از کپسول حاوی کورکومین استفاده کردند، به نسبت هم سن و سالان حافظه و تمرکز بیشتری داشتند.

کاهش احساس خستگی و استرس و افزایش آرامش، از دیگر خواص مصرف کورکومین است.

محققان ترکیب ضدالتهابی کورکومین را در درمان مشکلات مزمنی از قبلی بیماری های قلبی، سرطان و آلزایمر مفید می دانند.

گرچه این ادویه بسیار مفید است، ولی مصرف آن برای برخی افراد توصیه نمی شود.

افراد مبتلا به بیماری سلیاک جزو این دسته هستند، سلیاک نوعی اختلال خود ایمنی ژنتیکی است که سبب می شود سیستم ایمنی بدن بر اثر مصرف یک پروتیین به نام گلوتن، به پرزه


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

این افراد نباید لب به زردچوبه بزنند!

این افراد نباید لب به زردچوبه بزنند!