مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 9 بهمن 1401 ساعت 00:102023-01-28اقتصادي

شناسایی بهترین و بدترین مواد برای بسته بندی شیر خوراکی


تلاش برای مطبوع نگهداشتن طعم شیر یکی از چالش های صنعت لبنیات است و به تازگی مشخص شده مواد مورد استفاده در بسته بندی شیر در این زمینه نقش مهمی ایفا می کند.

- به گزارش سایت قطره و به نقل ازخبرنگار گروه علم و پیشرفت خبرگزاری فارس به نقل از نیواطلس، وقتی صحبت از انواع مختلف ظروف شیر می شود، ممکن است تصور شود، تنها دلیل انتخاب ظروف بسته بندی شیر، عواملی مانند راحتی است.

با این حال، تحقیقات اخیر نشان می دهد نوع مواد به کار رفته در ظروف مذکور می تواند بر طعم شیر تأثیر بگذارد.

در بررسی دانشگاه ایالتی کارولینای شمالی، نمونه هایی از دو نوع شیر کامل و بدون چربی پاستوریزه در شش ظرف 237 میلی لیتری در تاریکی مطلق و در دمای 4 درجه سانتیگراد نگهداری شدند.

برای هر یک از دو نوع شیر، ظروف شامل یک کارتن مقوایی، یک کیسه پلاستیکی، سه پارچ پلاستیکی (همه از انواع مختلف پلاستیک) و یک بطری شیشه ای بود.

گروهی از طعم شناسان آموزش دیده طعم نمونه ها را در روز اول دوره آزمایش و سپس پس از گذشت پنج، 10 و 15 روز دوباره ارزیابی کردند.

در همان فواصل، دانشمندان نمونه ها را تجزیه و تحلیل کردند تا ببینند آیا ترکیبات هر یک از مواد بسته بندی به شیر راه می یابد یا خیر.

علاوه بر این، سلیقه مصرف کننده ها هم بررسی شد.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

شناسایی بهترین و بدترین مواد برای بسته بندی شیر خوراکی

شناسایی بهترین و بدترین مواد برای بسته بندی شیر خوراکی