مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 9 بهمن 1401 ساعت 12:102023-01-29دانش

جلدهای دوم و سوم کتاب پیشرفت های پلاسمای سرد در صنعت غذا منتشر شد


انتشارات جهاددانشگاهی استان اردبیل جلدهای دوم و سوم کتاب «پیشرفت های پلاسمای سرد در صنعت غذا(حفظ، نگهداری و ایمنی)» برای رشته های حوزه مهندسی علوم و صنایع غذایی به ویژه در مقطع تحصیلات تکمیلی را منتشر کرد.

- ایسنا/اردبیل انتشارات جهاددانشگاهی استان اردبیل جلدهای دوم و سوم کتاب پیشرفت های پلاسمای سرد در صنعت غذا(حفظ، نگهداری و ایمنی) برای رشته های حوزه مهندسی علوم و صنایع غذایی به ویژه در مقطع تحصیلات تکمیلی را منتشر کرد.

این کتاب توسط دانیلا برمودزآگوری در سال 2019 به رشته تحریر درآمده و توسط دکتر علیرضا شهاب لواسانی عضو هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد ورامین، پشوا و سارا صانعی ترجمه شده که جلد اول آن در سال 1400 به چاپ رسید.

اهمیت کتاب پیشرفت های پلاسمای سرد در صنعت غذا در این است که طی سال های اخیر استفاده از پلاسمای سرد در نگهداری مواد غذایی، بسیار مورد توجه قرار گرفته است چرا که به عنوان یک فناوری نوظهور می تواند رویکردی موثر برای غیرفعال سازی میکروارگانیسم های بیماری زا و فاسدکننده، بدون تاثیر قابل توجه بر کیفیت مواد غذایی باشد.

اثر ضدمیکروبی فرایند پلاسمای سرد در صورت ترکیب با ضدعفونی کننده ها و یا روغن های ضروری می تواند افزایش یابد.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

جلدهای دوم و سوم کتاب پیشرفت های پلاسمای سرد در صنعت غذا منتشر شد

جلدهای دوم و سوم کتاب پیشرفت های پلاسمای سرد در صنعت غذا منتشر شد