استقبال شیرازی ها از طرح طبخ و توزیع نان کاملمدیر نظارت و ارزیابی دانشگاه علوم پزشکی شیراز، از استقبال شهروندان شیرازی در نخستین روز از اجرای طرح تولید و عرضه نان کامل در این کلانشهر خبر داد. - دکتر سید محمد مظلومی در گفت وگو با ایسنا با اشاره به آغاز توزیع نان کامل از روز گذشته 16 بهمن در مناطق یازده گانه کلانشهر شیراز با حضور معاون غذا و داروی وزارت بهداشت، بیان کرد: در حال حاضر با حمایت استاندار فارس و با همکاری بین بخشی ارگان های مختلفی از اداره کل غله و خدمات بازرگانی، سازمان جهاد کشاورزی، دانشگاه علوم پزشکی و جهاد کشاورزی برای اولین بار این طرح در 17 نانوایی داوطلب به شکل آزمایشی کلید خورد. او با اشاره به اینکه این نانوایی ها از ساعت 9 تا 10 و 30 دقیقه صبح در شیفت اضافه به پخت نان کامل و عرضه به مردم می پردازند، گفت: چند نوع نان در سطح بازار عرضه می شود که اهمیت مصرف نان کامل با توجه به سلامت عمومی جامعه مورد تاکید است. مظلومی ادامه داد: نان هایی که از آرد سفید تولید می شوند، حداقل 20 درصد از اجزای گندم شامل جوانه، سبوس و بعضی از اعضای مغذی گندم از آن جدا شده و از این آرد سفید نان تولید می شود و این نان قند بالاتری نسبت به نان کامل دارد و باعث چاقی و در ایجاد بیماری ها موثر است. برچسب ها: |
آخرین اخبار سرویس: |