جوش شیرین در نان ممنوع است/ علت آمار بالای شکایات از نانوایی هارییس مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت، از بازرسی نانوایی ها به منظور جلوگیری از مصرف جوش شیرین در پخت نان خبر داد. - به گزارش سایت قطره و به نقل ازخبرنگار مهر ، جعفر جندقی، روز چهارشنبه در سلسله نشست های خبری وزارت بهداشت به مناسبت دهه فجر، به موضوع سلامت نان در کشور اشاره کرد و گفت: غنی سازی نان با اسیدفولیک، یکی از برنامه های وزارت بهداشت در راستای کاهش فقر آهن صورت می گیرد. وی به برنامه غنی سازی نان با ویتامین D اشاره کرد و افزود: مقدمات این کار نیز فراهم شده و برنامه آن به سازمان غذا و دارو ارسال شده تا در کارخانجات تولید آرد اعمال شود. جندقی به بازرسی های بهداشتی از نانوایی ها اشاره کرد و گفت: حدود 6 هزار بازرس بهداشتی هر ماه یک بازدید از نانوایی ها انجام می دهند تا از بروز تخلفات بهداشتی جلوگیری کنند. رییس مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت، بر رسیدگی به شکایات بهداشتی از نانوایی ها ظرف 24 ساعت تاکید کرد و افزود: علت اینکه شکایات از نانوایی ها در صدر شکایات بهداشتی مردم قرار دارد؛ مراجعات روزمره به نانوایی ها است. وی به برنامه حداقل دخالت دست در فرآوری نان اشاره کرد و گفت: بخش اعظم نان کشور به شکل سنتی پخت می شود، که تلاش می کنیم نظارت بیشتری بر نانوایی ها صورت بگیرد. برچسب ها: |
آخرین اخبار سرویس: |